10 Nemme Ideer Til Fundraising Aktivitet, Som NGO’er Kan Prøve

Der er mange ideer til rådighed, hvis du ønsker at starte fundraising. Men vi har samlet disse fundraising idéer, så du ikke behøver at gå rundt og undersøge det, vi allerede har undersøgt. Det eneste, vi ønsker, er, at intet forhindrer dig i at gøre noget godt i samfundet. Derfor er WhyDonate her for at hjælpe dig, mens du rejser penge med nogle af de bedste donationsideer. Glædelig fundraising!

  1. Auktionsindsamling: Vær vært for en auktion, der sælger unikke og ekstraordinære genstande. Du kan sprede budskabet om kampagnen, årsagen til auktionen og skaffe penge til din valgte sag.
  2. Garagesalg: Vær vært for et garagesalg, hvor folk kan donere genstande, de ikke længere har brug for, og sælge dem til overkommelige priser. Indsamlede midler kan gå til formålet.
  3. En venskabelig fodboldkamp: Hvis du har adgang til en sportsklub eller -bane, så organiser en fodboldkamp mellem hold. Folk kan deltage, heppe på holdene og donere til formålet.
  4. Morgenmadsindsamling: Vær vært for en morgenmadsindsamling, hvor folk kan nyde et sundt måltid og donere til formålet.
  5. Håndværksudsalg: Inviter lokale kunstnere og håndværksleverandører til at skabe kunstværker, der repræsenterer årsagen. Disse værker kan sælges til højere priser, og de indsamlede midler kan gå til formålet.
  6. Karaokeaften: Vær vært for en karaokeaften, hvor folk kan nyde musik og donere penge efter deres evner.
  7. Marathon/Walk Fundraiser: Vær vært for et maraton eller en gåtur, hvor folk kan deltage, samle penge ind og dele et øjebliks venlighed sammen.
  8. Talentshow: Arranger et talentshow, hvor deltagerne kan vise deres færdigheder og deltagere kan donere penge til sagen.
  9. Økoturisme: Organiser en økologisk tur, der fremmer respekt for miljøet og giver deltagerne mulighed for at donere midler til at ledsage turen.
  10. Genbrugsindsamling: Vær vært for en genbrugsevent, hvor folk kan donere produkter til genbrug og købe genbrugsprodukter. Indsamlede midler kan gå til formålet.

Oplev de bedste fundraising idéer og aktiviteter med WhyDonate. Bliv inspireret til at finansiere dine projekter og velgørende formål med effektive og kreative strategier.

Saml penge ved at starte personlig crowdfunding og velgørende fundraising gratis på WhyDonate.

Comments

Popular posts from this blog

Mejores Sitios de Crowdfunding para Música en España

Cartas De Donación A La Iglesia: Una Guía Completa

Grandes Ideas Para Recaudar Fondos Para Bandas